Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xaviant ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Culling ΙΙ

*
Διανύουμε μια εποχή, όπου παιχνίδια όπως το Fortnite και το PlayerUnknown’s Battlegrounds κυριαρχούν στην αγορά. Κάθε τόσο, εμφανίζονται φιλόδοξοι ανταγωνιστές και ένας από αυτούς είναι το The Culling ΙΙ της Xaviant που είναι ήδη διαθέσιμο. Το παιχνίδι μπορείτε να το αγοράσετε για PlayStation 4, Xbox One και PC με την τιμή του να ανέρχεται στα $19,99. Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του, η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του The Culling ΙΙ, όπου όπως θα διαπιστώσουν όλοι όσοι είχαν ασχοληθεί με το πρώτο παιχνίδι, έχει ανέβει κατακόρυφα ο πήχης τρέλας και της εκκεντρικότητας και έχει "υποβαθμιστεί" η εννοια της αισθητικής του game show, κάτι που λογικά θα κρατήσει τον τίτλο μακριά από την καρδιά του competitive battle royale genre, τουλάχιστο για την ώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*